Με στάση εργασίας την Τρίτη από τις 16:00 έως τις 20:00 και την Τετάρτη από τις 12:00 έως τις 16:00, μετά την 24ωρη απεργία που έκαναν τη Δευτέρα, οπότε απήργησαν και οι εργαζόμενοι της «Αυγής» σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους, συνεχίζουν οι εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο» τις κινητοποιήσεις τους κατά των τριών πρόσφατων απολύσεων.
 
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στο ραδιοσταθμό θα επιδιώξουν μέσω των σωματείων τους και τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας μεταξύ υπουργείου, εργαζομένων και εργοδοσίας, ενώ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στην εφημερίδα «Αυγή», προκειμένου να δημοσιοποιήσουν τις θέσεις τους.
 
Από την πλευρά του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Left Media ΑΕ διαμηνύει πως θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες και νόμιμες ενέργειες για τη συνέχιση της λειτουργίας του «105,5 Στο Κόκκινο» και είναι ανοιχτό σε διάλογο με τους εργαζομένους και τα σωματεία τους που θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του.
 
Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. ισχυρίζεται ότι κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στο γεγονός ότι τα οικονομικά προβλήματα του ραδιοσταθμού είναι τέτοια που «χωρίς τη συρρίκνωση του συνολικού κόστους (με το μισθολογικό κόστος να υπερβαίνει κατά πολύ το 70%), ο ραδιοσταθμός δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί».
 
Επαναλαμβάνει μάλιστα ότι αυτό πρέπει να αντιληφθούν οι εργαζόμενοι «που μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποκριθεί στην απαραίτητη συνεννόηση για βιωσιμότητα του ραδιοφώνου, μη αποδεχόμενοι ότι η συρρίκνωση του κόστους και η αποδοχή της πρότασης της διοίκησης για μείωση στο 20% των μικτών τους αποδοχών μόνο για τους εργαζόμενους που λαμβάνουν πάνω από 750 ευρώ στις καθαρές αποδοχές».