Μιλώντας στην εκπομπή  «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, ο Δ. Καμμένος επιτέθηκε στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, επισημαίνοντας πως οι τοποθετήσεις της μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση  «Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει την λογική, αλλά πάει να σκοτώσει και τη συγκυβέρνηση αυτός ο συνδυασμός».

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, για το επεισόδιο με την Ελένη Αυλωνίτου, ο Δ. Καμμένος είπε ότι εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ  και ότι εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.


Αναφερόμενος στις διαρροές από την πλευρά των ΑΝΕΛ για δυσαρέσκεια του κόμματος έναντι του, ο Δ. Καμμένος δήλωσε  ότι «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς» και πρόσθεσε πως «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο». Υπογράμμισε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν». Μάλιστα, ο ίδιος επιχείρησε να υποβαθμίσει τα δημοσιεύματα που κάνουν λογο για δυσφορία του αρχηγού του κόμματος στο πρόσωπό του, απαντώντας πως «άλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο».