Ο Δ. Καμμένος κάλεσε την κυβέρνηση να απομακρύνει από τη θέση του τον υφυπουργό Παιδείας, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis 95,5», μίλησε κατά της ομάδας του Ολυμπιακού και του Άρη.

«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…», ανέφερε για τον Ολυμπιακό και μίλησε υποτιμητικά για την ομάδα του Άρη, λέγοντας «ποιος τον γαμάει τον Άρη».

«Ή αυτός ή εγώ»

Η τοποθέτηση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του Δ. Καμμένου, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον Π. Καμμένο να πάρουν άμεσα αποφάσεις και να απομακρύνουν από τη θέση του τον υφυπουργό Παιδείας και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος.

Δεν χωράει ούτε το “ποιητική αδεία”. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού».