Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Ant1, ο Π. Καμμένος εξαπέλυσε και πάλι επίθεση στον Ν. Κοτζιά, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι θα αποδείξει σε συνέντευξη Τύπου ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει διαπράξει σειρά κακουργημάτων.

«Θα κάνω συνέντευξη Τύπου και θα δώσω στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τον Νίκο Κοτζιά που αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε, όπως το θέμα με τις βίζες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση που του έγινε για τα απειλητικά μηνύματα, δήλωσε πως εννοούσε ότι θα τον τελειώσει από υπουργό και το έκανε πράξη. Κάλεσε τον Ν. Κοτζιά να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη δικαιοσύνη.

Σχετικά με το δημοσίευμα του BBC για καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, που πυροδότησε την κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έκανε λόγο για μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν να πάρουν πίσω το αίμα τους για την ήττα στον εμφύλιο. «Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Πολάκη και την έκταση που έχει πάρει η κόντρα του με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Π. Καμμένος επανέφερε τη θεωρία των γερόντων του Μαξίμου που θέλουν να φάνε τον Πολάκη, όπως έφαγαν και εκείνον. «Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα».