Ο μετέωρος λόγος της Μέλπως Αξιώτη

Μέλπω Αξιώτη 1905-1973: Πόλεμος, Κατοχή, Εμφύλιος, εξορία 18 χρονών, Παρίσι, Βερολίνο, Σόφια, Βαρσοβία· βρέθηκες στο ραντεβού του κόσμου και δεν έχεις κανέναν και τίποτα και γυρίζεις μέσα στον κόσμο με μια βαλίτσα και μια κάσα βιβλία (Ράινερ Μαρία Ριλκε).
|

H Σοφία Σεϊρλή θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη Μυκονιάτισσα συγγραφέα Μέλπω Αξιώτη με τις «Επιστολές και τα Ποιήματα της Μέλπως Αξιώτη – μια σύντομη διαδρομή της ζωής της μέσα από video και μουσική», την Τρίτη 2 Απριλίου στις 20:00 στο βιβλιοπωλείο art bar Ποιήματα & Εγκλήματα (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι). 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις