Μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξη, ο πρόεδρος της ΝΔ, τάχθηκε υπέρ της 7ημερης εργασίας που θα επιβάλουν οι εργοδότες στους εργαζόμενους, υποστηρίζοντας ότι ο εργαζόμενος μπορεί να διαπραγματευτεί με τον εργοδότη για τα όσα θέλει επιβάλει στην επιχείρηση του.

«Είναι σαχλαμάρες αυτά που ακούω ότι είμαι κατά του 8ωρου. Αυτό που λέω είναι ότι οι άνθρωποι θα δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο από ό,τι στο παρελθόν. Γιατί θα πρέπει να αντιδρούμε όταν μία επιχείρηση έχει τη σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων να πάει από πενθήμερο σε επταήμερο; Κάποιοι που κυνηγούν σκιές δεν καταλαβαίνουν τι κόσμος ξημερώνει. Η Ελλάδα της δεκαετίας του 80 έχει τελειώσει».

Ερωτηθείς για τη λεγόμενη 13η σύνταξη, δήλωσε πως «θα ψηφίσουμε το προεκλογικό επίδομα που ο κ.Τσίπρας βαφτίζει 13η σύνταξη, παρότι αναγνωρίζουμε τον κυνισμό να δίνεται πέντε μέρες πριν τις εκλογές, διότι εάν ήταν πράγματι 13η σύνταξη θα δινόταν το Δεκέμβρι. Σημείωσε ότι θα επισημάνει πως «την ίδια στιγμή που δίνεται αυτό το επίδομα που είναι «σημαντική ανακούφιση 250 χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν πάρει ακόμη συντάξεις και οι νέες συντάξεις με το νόμο Κατρουγκαλου είναι κατά 40% μειωμένες».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» την ασφάλεια, η οποία όπως είπε, είναι καθολικό αίτημα της κοινωνίας. «Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, η ΝΔ.θα δείξει μηδενική ανοχή σε αυτούς που τα σπάνε» .Προανήγγειλε προμήθεια νέων περιπολικών μέσα σε ένα έτος και αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς εντός εξαμήνου.