«Χρυσαυγίτες κάνουν παράνομες ελληνοποιήσεις» (video)

Ο υπόδικος βουλευτής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους αποχώρησης του από τη ναζιστική – εγκληματική οργάνωση ήταν η είσοδος ατόμων που έκαναν παράνομες ελληνοποιήσεις.
Nick Paleologos / SOOC
|

Μιλώντας στο «Εκρηκτικό Δελτίο», ο Ν. Μίχος υπογράμμισε ότι ένας από τους λόγους που έφυγε από την Χρυσή Αυγή ήταν η είσοδος σε αυτή ατόμων που έκαναν παράνομες ελληνοποιήσεις, ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν μπορεί να στηρίξει την καταγγελία, απάντησε «βεβαίως δεν το λέω έτσι».


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις