Στο καρναβάλι του 2019 υπήρξαν αφιερώματα στη Μαριέλε Φράνκο, στον Λούλα, και αυθόρμητα τραγούδια που έλεγαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα, που έλεγαν στον πρόεδρο Μπολσονάρου «να πάει να πηδηχτεί». Όπως αναφέρει το Brazil Wire, το βράδυ της Τρίτης, ο Μπολσονάρου έγραψε στο τουίτερ:

Δεν νιώθω άνετα που το δείχνω αυτό, αλλά θα πρέπει να δείξω την αλήθεια στον λαό, ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει και να έχουν τις σωστές προτεραιότητες. Έτσι έχουν καταντήσει πολλά από τα blocos του καρναβαλιού. Σχολιάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο από κινητό που εικονίζει δύο άντρες όπου ο ένας ουρεί στο κεφάλι του άλλου, μπροστά σε πλήθος που τους παρακολουθεί, με σκοπό να αντιδράσει στη γελοιοποίηση που δεχόταν, εκθέτοντας την ηθική παρακμή του καρναβαλιού. Το hashtag #ΚαθαίρεσηΜπολσονάρου έγινε το πιο δημοφιλές στο βραζιλιλάνικο τουίτερ, με αποτέλεσμα ο Μπολσονάρου να κάνει μια σειρά από γκάφες ακόμα. Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι δεν έγραψε ο ίδιος το τουίτ αλλά κάποιος βοηθός του, δηλώνοντας προς τους βραζιλιάνους πολίτες ότι τόσον καιρό έλεγε ψέματα ότι διαχειρίζεται ο ίδιος το τουίτερ του. Και μετά το έκανε ακόμα χειρότερο, γράφοντας στο τουίτερ «O que é golden shower?», που σημαίνει: «Τι είναι golden shower;» (σημ. Η κοινή αγγλόφωνη ονομασία της ουρολαγνείας).

Οι επικριτές της κυβέρνησής του έσπευσαν να γράψουν ότι έχει κάνει πολλά χειρότερα από την κοινοποίηση ενός πορνογραφικού βίντεο. Αυτή είναι μια ποινικά κολάσιμη πράξη, αλλά η δημόσια υπεράσπιση βασανιστηρίων, η πρόταση να δολοφονούνται μέλη της αντιπολίτευσης και η υπεράσπιση της στρατιωτικής δικτατορίας είναι χειρότερα. Αυτά συμβαίνουν την ώρα που αθροίζονται στοιχεία που δείχνουν τους δεσμούς του γιου του με ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση, κατηγορίες διαφθοράς σε μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, σε βαθμό να έχει πέσει η δημοτικότητά του πιο χαμηλά απ’ ό,τι έχει συμβεί ποτέ σε βραζιλιάνο πρόεδρο τον 21ο αιώνα.