Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος στην τηλεόραση του ΤΡΡ

Στο πλαίσιο των τηλεοπτικών εκπομπών για τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις του ερχόμενου Μαΐου, το ΤΡΡ φιλοξενεί την Τρίτη στις 15: 30 τον Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας και πρώην υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στείλτε τις ερωτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #askTPP ή στα σχόλια του άρθρου.
|

Το ΤΡΡ φιλοξενεί στην τηλεοπτική του εκπομπή τον Νάσο Ηλιόπουλο, σε μια συζήτηση για την πολιτική σκηνή της χώρας, την απόφαση του να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας, αλλά και για το έργο του στο υπουργείο Εργασίας. Η εκπομπή θα μεταδοθεί λίγο αργότερα μαγνητοσκοπημένη, αλλά μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια αυτού του άρθρου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #askTPP.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε να υποστηρίζετε το TPP,  γιατί μόνο με την στήριξή σας υπάρχουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε για να κάνουμε περισσότερα.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις