Στην προεδρία της Αττικό Μετρό η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «Έθνος», τοποθετεί τον πρώτο επιλαχόντα βουλευτή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου Νίκο Ταχιάο αντικαθιστώντας τον προηγούμενο πρόεδρο Γιάννη Μυλόπουλο.

Ο Νίκος Ταχιάος εκτός από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν υποψήφιος και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δήμαρχος παρόλα αυτά δεν εκλέχθηκε. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, είναι χρόνια μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έχει διατελέσει υπεύθυνος σε καίρια πόστα της παράταξης.

Σημειώνεται ότι Ν. Ταχιάος και Γ. Μυλόπουλος είχαν έρθει σε μεγάλη κόντρα σε ραδιοφωνική εκπομπή με τον πρώτο να καταφέρεται υβριστικά κατά του δεύτερου νομίζοντας ότι δεν ακούγεται λέγοντας, μετά από την αποχώρηση του δεύτερου από τη συνομιλία «γάμησέ τον, τον μαλάκα». Ενώ κόντρα είχε ανοίξει και με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, λέγοντας ότι χρησιμοποιούσε «ρουσφετάκια και επιχορηγήσεις» για να πάρει ψήφους καμία ψήφο» αναφερόμενος στην ανθυποψήφιά του και πρώην ΥΜΑΘ Κατερίνα Νοτοπούλου και τα κρατικά κονδύλια που χρησιμοποίησε για να χρηματοδοτήσει τις «νεανικές δράσεις».