Κάποιους μπορεί να τους ξέρετε, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι τους περισσότερους δεν θα τους ξέρετε. Η χρηματοδότηση από τα κάτω έχει αυτό το καλό: αντι για τη λογική των playlist Και των διαφημίσεων που καταδυναστεύουν το περιεχόμενο, κάνουμε μία εκπομπή με μόνο ένα κριτήριο: τι θα θέλαμε να ακούσουμε.

Ο Σπύρος Γραμμένος, μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του TPP, συναντά μουσικούς, συζητά μαζί τους και τους ηχογραφεί να παίζουν μουσική.

Το αποτέλεσμα είναι μια εκπομπή στην οποία όλοι μαζί μαθαίνουμε. Μαθαίνουμε τους πειραματισμούς, τα πρόσωπα που ενδεχομένως δεν γνωρίζαμε, και κυρίως μαθαίνουμε να συζητούμε για τη μουσική με κριτήρια μουσικά, και όχι γενικής πολιτικής ή δημοσίων σχέσεων.

Στην πρώτη εκπομπή, καλεσμένος ο μουσικός Αλέξανδρος Δανδουλάκης (Alex Dante):

«Άλλη δουλειά δεν έχεις;»: Παρασκευή στις 20.00 η πρεμιέρα της εκπομπής του Σπύρου Γραμμένου

Η νέα τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρος Γραμμένος _ Spiros Grammenos έρχεται στην τηλεόραση του ThePressProject, την Παρασκευή στις 20.00. Πρώτος καλεσμένος του, ο μουσικός Αλέξανδρος Δανδουλάκης (Alex Dante).Ο Σπύρος Γραμμένος, μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του TPP, συναντά μουσικούς, συζητά μαζί τους και τους ηχογραφεί να παίζουν μουσική. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπομπή στην οποία όλοι μαζί μαθαίνουμε. Μαθαίνουμε τους πειραματισμούς, τα πρόσωπα που ενδεχομένως δεν γνωρίζαμε, και κυρίως μαθαίνουμε να συζητούμε για τη μουσική με κριτήρια μουσικά, και όχι γενικής πολιτικής ή δημοσίων σχέσεων.

Gepostet von The Press Project am Donnerstag, 9. Juli 2020

Η εκπομπή αυτή θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή βράδυ και, ενώ έχουν ήδη γυριστεί κάποια ακόμη επεισόδια, θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα.

Να στείλετε ένα ποσό στους λογαριασμούς που εμφανίζονται όταν πατήσετε το κουμπί Donate, και να γράψετε στην αιτιολογία το όνομά σας και το όνομα του Σπύρου Γραμμένου.

Αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε μετά το πιλοτικό κομμάτι και να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερη ποιοτική μουσική, ανεξάρτητη από τις δεσμεύσεις που εξυπακούονται όταν κανείς εργάζεται με τη λογική των playlist.

Ισχύει στον πολιτισμό ό,τι ισχύει σε ολόκληρο το φάσμα της δημοσιογραφίας: η οικονομική ανεξαρτησία είναι το θεμέλιο της ελευθερίας μας να σκεφτόμαστε και να προτείνουμε αυτό που θέλουμε εμείς, και όχι αυτό που θέλει ο εκάστοτε χρηματοδότης.

Δίνοντας ένα μικρό ποσό για τη χρηματοδότηση της εκπομπής του Σπύρου Γραμμένου στηρίζεις τη δουλειά ανεξάρτητων καλλιτεχνών που η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής θα μελετά και θα παρουσιάζει.

«Άλλη δουλειά δεν έχεις;», με τον Σπύρο Γραμμένο

Η νέα τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Γραμμένου έρχεται στην τηλεόραση του ThePressProject, την Παρασκευή στις 20.00.Η λογική της τηλεόρασης είναι να ανακυκλώνει διασημότητες. Χρειάζεται να είσαι ήδη γνωστός για να μπορέσεις να γίνεις πιο γνωστός, ή απλώς να απολαμβάνεις την τηλεοπτική διασημότητα. Αυτή η εκπομπη ξεκινά ανάποδα, από τη μουσική. Επιλέγονται καλλιτέχνες με κριτήριο το ενδιαφέρον που προκαλεί το άκουσμα της μουσικής τους.

Gepostet von The Press Project am Mittwoch, 8. Juli 2020

* Ευχαριστούμε τις εκδόσεις ΚΨΜ και τα μουσικά καταστήματα ΚΑΓΜΑΚΗΣ για τη φιλοξενία και τη στήριξη.