Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης στην τηλεόραση του ΤΡΡ

Η τηλεόραση του TPP, στο πλαίσιο της παράλληλης κάλυψης των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων που έπονται τον Μάιο, φιλοξενεί τον υποψήφιο του ΜέΡΑ25 για την Ευρωβουλή, Κλέωνα Γρηγοριάδη, σε μία συνέντευξη για τα όσα διακυβεύονται στις επερχόμενες ευρωεκλογές, τη θέση της χώρας μας και τα όσα φέρνει στο δημόσιο διάλογο το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Στείλτε τις ερωτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #askTPP ή στα σχόλια του άρθρου.
George Vitsaras / SOOC
|

Το ΤΡΡ φιλοξενεί στην τηλεοπτική του εκπομπή τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, σε μια συζήτηση για το σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, την απόφαση του να συνταχθεί με το ΜέΡΑ25 και τον Γ. Βαρουφάκη, αλλά και για το ευρύτερο πλαίσιο στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας. Η εκπομπή θα μεταδοθεί λίγο αργότερα μαγνητοσκοπημένη, αλλά μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια αυτού του άρθρου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #askTPP.
 
Και φυσικά, μην ξεχνάτε να υποστηρίζετε το TPP,  γιατί μόνο με την στήριξή σας υπάρχουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε για να κάνουμε περισσότερα. 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις