Το The Press Project είναι ένα πολύ απλό εργαλείο, τόσο απλό που θα πρέπει να σας πούμε δυο λόγια για αυτό.

Κάθε μέρα οι συνεργάτες του TPP ψάχνουν σε όλο το διαδίκτυο για ένα-δύο κεντρικά θέματα. Βρίσκουν αναφορές και σας ενημερώνουν με twit των 140 χαρακτήρων.

Συχνά-πυκνά μεταφράζουμε αναλύσεις και κείμενα διάσημων αναλυτών ή δημοσιεύουμε σύντομες περιλήψεις τους.

Στην αριστερή στήλη βλέπετε στη ροή. Κάτω από ένα twit ομπρέλα (με το μεγάλο λογότυπο) τρέχουν τα καθημερινά twit. Σε κάθε ένα από αυτά υπάρχουν δυο μικρά κουμπιά twitter και facebook σε περίπτωση που θέλετε να μοιραστείτε κάποιο από αυτά.

Σε κάθε κεντρικό twit εμφανίζονται αρχικά τα δύο «παιδιά του». Πατώντας το κουμπί «περισσότερα…» μπορείτε να δείτε όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονται με αυτό.

Πάνω από κάθε twit βλέπετε δύο χεράκια. Κάνοντας κλικ εκεί μπορείτε να μας πείτε αν πιστεύετε ότι καλύπτουμε αναλυτικά το θέμα μας ή όχι.

Κάνοντας κλικ πάνω στο twit «ομπρέλα» δεξιά ανοίγουν οι σχετικές με αυτό πληροφορίες. Εκεί μπορείτε να βρείτε ηχητικά, video, galleries, προτεινόμενα link, μεταφρασμένα σχετικά κείμενα καθώς και χώρο σχολιασμού.

Στο χώρο των σχολίων περιμένουμε και από εσάς τη συμμετοχή σας. Αν κάποιο lead ή twit μάς αρέσει θα περνάει αυτόματα στην κεντρική μας λίστα.

Μπορείτε φυσικά να μας παρακολουθείτε και από το twitter. Μπορείτε να μας βρείτε στο www.twitter.com/thepressproject