Σε ανακοίνωσή της, η ΛΑΕ χαρακτηρίζει άθλιο φερέφωνο τον «φερόμενο ως πρόεδρο» του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς, ο οποίος «το μόνο που κάνει είναι να δυσφημίζει πρώτα απ' όλα και κυρίως τον δημοκρατικό και έντιμο συμβολαιογραφικό κόσμο της Αθήνας και του Πειραιά και να έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών Συμβολαιογραφικών Συλλόγων».

«Οι άθλιοι συκοφάντες αναφέρονται σε ορισμένες ανακριβείς και στημένες περιπτώσεις πλειστηριασμών, των οποίων οι επισπεύδοντες και οι συμβολαιογράφοι, που θα έκαναν τον πλειστηριασμό, δεν εμφανίστηκαν καν στο Ειρηνοδικείο και απλώς ενέγραψαν υποθέσεις-αέρα στα πινάκια μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων και για να κάνουν εκ των υστέρων προπαγάνδα» αναφέρει η ΛΑΕ.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η Ενότητα κάνει λόγο για «συκοφάντες του κινήματος», καθώς και για «κυβερνητικούς εγκάθετους που έχουν στόχο να περάσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και το τσουνάμι της αρπαγής των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών».

«Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και οι ίδιοι γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν για τα άνομα και βάρβαρα έργα τους» σημειώνει η ΛΑΕ.