Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, «ο στόχος της διαμαρτυρίας μας δεν αφορά τον πλειστηριασμό αυτού καθ’ εαυτού του  συγκεκριμένο ακινήτου», αλλά η αντίδραση συνολικά στους επιχειρούμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
 
«Η κινητοποίηση μας στρέφεται ενάντια στους αντιδημοκρατικούς και αδιαφανείς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που με πραξικοπηματικές μεθόδους εγκαινιάζει η κυβέρνηση Τσίπρα και η μνημονιακή τάξη πραγμάτων με όργανο τον Ρούσκα και τα “κοράκια” που αντιπροσωπεύει» συμποληρώνει η ΛΑΕ στην ανακοίνωση.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΛΑΕ, «η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπορεί να αρχίζει με μεγάλα ακίνητα για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας αλλά στην πραγματικότητα έχει  αποκλειστικό στόχο την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας  με αδιαφανείς και ταχύρρυθμες διαδικασίες κατ΄ απαίτηση των δανειστών».
 
Τέλος, για το μεσημέρι της ίδιας μέρας, η ΛΑΕ καλεί στις 3:30μμ. για συνέχιση «του αγώνα μας ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής  κατοικίας και περιουσίας στα ειρηνοδικεία της όλης της χώρας».