Σύμφωνα με το Documento, τα μέσα συμφερόντων του Νίκου Καραμανλή τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από την κυβέρνηση είναι: η εφημερίδα «Παρασκήνιο», η εφημερίδα «Καρφίτσα» και τα sites, paraskhnio.gr, karfitsa.gr, toxrima.gr, backstage24.gr, policepress.gr και dimosdata.gr. Από αυτά μόνο το paraskhnio.gr και το xrima.gr βρίσκονται κάτω από τη 1.000η θέση στην ιστοσελίδα Alexa, που κατατάσσει τις ιστοσελίδες με βάσει την αναγνωσιμότητα.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα, τo xrima.gr βρίσκεται στην 769η θέση, η karfitsa.gr στη 2.099η, το backstage24.gr στην 6.420η, το policepress.gr στην 7.398η και το dimosdata.gr το οποίο δεν είναι ειδησεογραφικό και η τελευταία είδησή του στην κατηγορία «ΝΕΑ» εμφανίζεται να έχει αναρτηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, στην 2.665.318η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ δεν εμφανίζονται στοιχεία δεν εμφανίζεται στις λίστες που αφορούν την Ελλάδα. Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι ο ιστότοπος xrima.gr εμφανίζεται να έχει κερδίσει στον πίνακα κατάταξης της Αlexa, πάνω από 7.000 θέσεις σε διάστημα ενός μήνα.

Παράλληλα, πολλές φορές οι ειδήσεις δημοσιεύονται αυτούσιες σε πολλές ιστοσελίδες του ομίλου, ακόμα και με ίδιο τίτλο, ενώ μάλιστα, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» κυκλοφόρησε στις 5 Ιουνίου με το παακάτω πρωτοσέλιδο:

O εκδότης, Νίκος Καραμανλής, εμφανίζεται να έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις με πλήθος στελεχών της ΝΔ, με πλήθος φωτογραφιών.

Όλα τα παραπάνω εντείνουν τα σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη χρηματοδότηση μέσων για το «Μένουμε Σπίτι», αλλά και τα ποσά που έχει λάβει το καθένα. Η κυβέρνηση αρνείται επίμονα να δώσει τη σχετική λίστα στη δημοσιότητα, που θα έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τα κριτήρια με τα οποία εγκρίθηκαν τα ποσά.