Δεν αξίζει να «σπαταλάς σάλιο και να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, σχολιάζοντας πως «φαίνεται ότι η κουκούλα δε φεύγει ποτέ», έδωσε απάντηση στις χρυσαυγίτικες συκοφαντίες, ενώ επανέλαβε ότι η Χ.Α. αναμασάει χιλιοπαιγμένες συκοφαντίες.
 
«Είναι γνωστό επίσης», πρόσθεσε, «ότι η πώληση της επιχείρησης και όχι της συχνότητας, που έκανε το ΚΚΕ είναι σε μία νόμιμη εταιρεία, που οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος αυτής της εταιρείας» συμπλήρωσε, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια, ότι τα χρήματα «πήγαν όλα στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία».
 
«Αυτό που επιβεβαιώνεται σήμερα», τόνισε ο Θ. Παφίλης, «είναι ότι ο αντίπαλος των φασιστών της Χρυσής Αυγής», ο στόχος τους, «είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται ποικιλοτρόπως».

 
«Εκτελούν συμβόλαια είτε θανάτου είτε άλλου είδους» πρόσθεσε, και «η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι, όπως λέει ο αρχηγός τους, στους ηττημένους του 1945, δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας».
 
«Ήρθε να μας πει τι; Τίποτα. Ζητάμε να μας πει τη διαδρομή των χρημάτων της πώλησης σε μία offsore», απάντησε ο Λαγός, ενώ για τις κατηγορίες σχετικά με τις εντολές για δολοφονίες, σημείωσε:
 
«Κατηγορούμαστε για ομιλίες. Οι κύριοι αυτοί του ΚΚΕ έκαναν την αγοραπωλησία λες και είναι κτήμα του παππού τους σε μία ραδιοτηλεοπτική συχνότητα που ποτέ δεν τους άνηκε. Όταν φέρουν τη διαδρομή του χρήματος και αποδειχθεί ότι είναι καθαροί, εγώ θα τους ζητήσω συγγνώμη» κατέληξε.
 
«Φαίνεται ότι τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζουν πολιτική δράση. Και οι πρόγονοί τους, τα ίδια έκαναν στα μπλόκα, φορούσαν κουκούλες και έδειχναν» απάντησε ο Θ. Παφίλης