Παλαιστινιακές σημαίες σήκωσε η ισλανδική συμμετοχή στη Eurovision

Τον γύρο του κόσμου κάνει από το βράδυ του Σαββάτου, η κίνηση του ισλανδικού μουσικού συγκροτήματος Hatari, που σήκωσε σημαίες της Παλαιστίνης, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των βαθμολογιών του κοινού.
|


Λίγο αργότερα, ένα μέλος των Hatari δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου έδειχνε έναν υπάλληλο της διοργάνωσης να ζητά επιτακικά από το συγκρότημα να παραδώσει τα πανό, με την παλαιστινιακή σημαία και τη λέξη Παλαιστίνη. 

Όπως αναφέρει η Lifo επικαλούμενη τις εφημερίδες Ηaaretz και Times of Israel , οι διοργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ ενδέχεται να τιμωρήσουν την ισλανδική μπάντα Hatari, καθώς προς το τέλος της ζωντανής μετάδοσης, μέλη της σήκωσαν πανό και σημαίες της Παλαιστίνης, παραβιάζοντας την απαγόρευση του διαγωνισμού για την προώθηση πολιτικών θέσεων. 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις