Ο Στάθης Παναγούλης, που είναι ο Εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε «ύποπτο» το άρθρο 9 παρ. 3 που μεταξύ άλλων προβλέπει να γίνουν παράλληλα εκλογές και ευρωεκλογές και προμήθεια ακόμη και καλπών. Οι καταγγελίες, ξεκαθάρισε, βασίζονται «σε πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ».

Όπως είπε ο Στ. Παναγούλης, η κυβέρνηση «εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις για να βοηθήσουν ώστε να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος. Η κυβέρνηση έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τριπλές εκλογές τον Μάιο. Τους είχε προτείνει με κάποιο τρόπο η Χρυσή Αυγή να μην κατεβάσει υποψήφιους σε Αττική, Α' Αθήνας, Κορινθία, Μεσσηνία».
Σύμφωνα με τον βουλευτή η πρόταση ήταν να μην προφυλακιστούν άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και αυτοί που είναι προφυλακισμένοι να βγουν μετά τις ευρωεκλογές.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «δεν είναι τυχαίο» πως τον βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα τον οδήγησαν στις φυλακές Ναυπλίου, και όχι στον Κορυδαλλό, και ότι το έκαναν «για να τον ψήσουν».

«Θα δείτε πολύ χειρότερα πράγματα αν βγάλουν τα άλλα βίντεο», τόνισε και υπογράμμισε ότι «υπήρχε επιτελείο που ήταν επικεφαλής ο Τ. Μπαλτάκος και οι Ν. Δένδιας, Μ. Βορίδης, Αδ. Γεωργιάδης και ήταν και άλλα στελέχη της ΝΔ που ήταν συναγωνιστές παλαιότερα με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί; Το είδαμε στο βίντεο: ο Α. Σαμαράς θεωρεί υπεύθυνη την Χρυσή Αυγή που είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: naftemporiki.gr