Στη σειρά αναρτήσεών του, ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου που έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο μνημόνιο και την είσοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα, δηλώνει υπερήφανος για την επιλογή του Α. Γεωργίου στο τιμόνι της ΕΛΣΤΑΤ το 2010, υποστηρίζοντας πως έφερε «ακεραιότητα» στην στατιστική αρχή.
 
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών χαρακτηρίζει «συνολική ντροπή» την καταδίκη του Α. Γεωργίου για παραβίαση καθήκοντος», υπογραμμίζοντας πως η ποινική δίωξη για αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009 εκκρεμεί ακόμη, «παρότι έχει αθωωθεί δύο φορές».
 
«Σε προσωπικό επίπεδο, είναι όλα εξοργιστικά γνωστά- Βρέθηκα σε παρόμοια θέση προ διετίας, όπου η πολιτική απείλησε τους κανόνες των αποδεικτικών στοιχείων. Από την αρχή, η υπόθεση Γεωργίου ήταν ένα πολιτικό κυνήγι μαγισσών, που είχε σκοπό να κρατήσει ζωντανή μια συγκεκριμένη αφήγηση της κρίσης. Δηλαδή:» ανέφερε, για να συνεχίσει σε επόμενη ανάρτηση, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή.
 
«Ότι όλα οφείλονται στο ΠΑΣΟΚ που “φούσκωσε” το έλλειμμα του 2009, και όχι στον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και τη στατιστική απάτη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Και οι δύο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αγωνίστηκαν και κέρδισαν εκλογές με βάση αυτή τη θεωρία συνωμοσίας. Ακόμα και σήμερα, η ΝΔ δεν έχει επισήμως τοποθετηθεί καθαρά επάνω σε αυτό» συνέχισε.
 
«Αυτό έχει δηλητηριάσει την ελληνική κοινωνία και έχει μολύνει τη δικαστική εξουσία (η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε υπό τις ιαχές “να ζήσει η Ελλάδα”). Αλλά το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να χτιστεί επάνω σε σάπια θεμέλια. Δεν αφορά μόνο την οικονομία. Πρόκειται για τους θεσμούς και το κράτος δικαίου» για να καταλήξει:
 
«Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση μόνο όταν μάθει να αντιμετωπίζει τους δαίμονές της και να αποδεχτεί την αλήθεια για το γιατί μπήκε σε αυτή τη θέση εξ αρχής».