Παρουσίαση ευρωβουλευτών της ΝΔ με μήνυμα Μητσοτάκη «για την φανέλα»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος του για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Δήλωσε ότι στόχος τους είναι να συμβάλουν αποφασιστικά ώστε μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια η Ελλάδα να είναι πιο δυνατή μέσα σε μια πιο δυνατή Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόνισε πως η μάχη γίνεται για τη φανέλα της ΝΔ.Παρουσίαση ευρωβουλευτών της ΝΔ με μήνυμα Μητσοτάκη «για την φανέλα»
Menelaos Myrillas / SOOC
|

Με κεντρικό σύνθημα «Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκδήλωση για την παρουσίαση των 42 υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. «Υπάρχουν έμπειρα, μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έμπειρη ευρωομάδα και παλιοί αγωνιστές αλλά και νέοι άνθρωποι που έκαναν για πρώτη φορά το τολμηρό βήμα να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως  πρόκειται για ανθρώπους με ποιότητα και αυτό είναι που κάνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ να ξεχωρίζει σε σχέση με τα ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την Ελλάδα και την ΕΕ. Εκτίμησε πως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) θα είναι η δύναμη που θα επικρατήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «Τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα για την ΕΕ. Θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή ΕΕ. Η ΝΔ είναι κεντρικός πυλώνας του ΕΛΚ το οποίο θα είναι νικητής και πρωταγωνιστής στις εξελίξεις στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε με τους νικητές και όχι να ψάχνουμε σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούμε χωρίς ταυτότητα».

«Η μάχη είναι για την φανέλα»

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως θα δώσουν τη μάχη των εκλογών για την φανέλα της ΝΔ, επισημαίνοντας πως στις ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι θα πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ και για τις βουλευτικές εκλογές που αναμένεται να  πραγματοποιηθούν τον φθινόπωρο.

«Η μάχη τελικά είναι όμως για τη φανέλα, είναι για τη ΝΔ. Γιατί εκείνο το βράδυ της 26ης Μαΐου το μήνυμα προς όλους πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Μετά από 4 χρόνια χαμένων ευκαιριών, απαισιοδοξίας, που όλο και περισσότερα νέα παιδιά βλέπουν το μέλλον τους μακριά από την Ελλάδα, ήρθε η ώρα να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

Εκείνο το βράδυ της 26ης Μαΐου θα έχουμε στείλει ένα μεγάλο μήνυμα. Δεν ξέρω αν οι αντίπαλοι θα κατέβουν στο β' ημίχρονο. Θα το κάνουμε γιατί είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αλλά το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου πρέπει να είναι τέτοιο που να μην αφήνει αμφιβολία ότι στη χώρα έρχεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις