«Πέρα Από Το Τείχος»: Μια παράσταση για τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού

Η Ομάδα πείρα(γ)μα ανεβάζει για δύο παραστάσεις, τη Δευτέρα 3 Ιούνιου και την Τρίτη 4 Ιούνιου, το θεατρικό «Πέρα από το Τείχος», με το βλέμμα στραμμένο στον αγώνα του πολύπαθου παλαιστινιακού λαού.
Φωτογραφία από τις πρόβες.
|

Το ΔΤ της ομάδας: 

«Πέρα Από Το Τείχος»
Δευτέρα 3 Ιούνιου και Τρίτη 4 Ιούνιου στις 21:00
 
Ομάδα πείρα(γ)μα
 
Με τους μαθητές των εργαστηρίων μας KatrinKall και τον Νικόλας Τσακίρης δουλέψαμε ερευνητικά με οδηγό δύο κείμενα της Τζένης Σιούτη.  

Πρόκειται για τους θεατρικούς μονολόγους «Μόλις δεκαεπτά ετών» και «Κάπου εκεί είν' ένα δέντρο». Δύο δυνατά κείμενα που αγγίζουν με ευαισθησία τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε κάθε Παλαιστίνια και σε κάθε Παλαιστίνιο που μάχεται ενάντια στην καταπίεση, την βαρβαρότητα και την αδικία.

 
 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις