«Με στοιχειώνει ότι η συμμορία είχε πλάτες στους κρατικούς μηχανισμούς μέσα. Ένας από τους καταδικασθέντες είναι αστυνομικός που τους ενημέρωνε για τους ελέγχους της ΕΛΑΣ στα γραφεία τους. Αστυνομικοί ενημέρωναν τους χρυσαυγίτες. Έπεφτε σύρμα μέσα από την αστυνομία» ανέφερε επίσης ο Θανάσης Καμπαγιάννης, θυμίζοντας ότι ένας από τους καταδικασθέντες είναι αστυνομικός,. που ενημέρωνε τη Χρυσή Αυγή για έρευνες στα γραφεία της.

Ο «συνδικαλιστής», που έχει καθαιρεθεί από την ΠΟΑΣΥ, της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας κάλεσε τον κ. Καμπαγιάννη να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρει η λέξη Αστυνομία και σχολίασε: «Όταν λέει αστυνομία λέει ανοησίες. Αν λέει για συγκεκριμένους αστυνομικούς δεν το γνωρίζω, δεν έχω δει τη δικογραφία. Μη συνδέουμε αστυνομικούς με τη Χρυσή Αυγή, είναι άτοπο. Απκαλύπτονται από εμάς οι μεμονωμένες περιπτώσεις».

To σχετικό απόσπασμα, μετά το 7:30 του βίντεο:

«Χαίρομαι που ενοχλήθηκε ο κ.Μπαλάσκας. Είπα μέσα από την αστυνομία και θα είμαι πολύ συγκεκριμένος. έΑυτοί που πήγαν να σκοτώσουν τους δικούς μου εντολείς, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Στάλθηκαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να φωτογραφηθούν με τα μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. Και μέσα στην αστυνομία, τους δόθηκε η δυνατότητα να αλλάξουντα μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα χωρίς τα μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. Αυτή ήταν η κατάσταση και δεν θα επιτρέψουμε η ίδια η αστυνομία να αυτοκαθαρθεί το συγκεκριμένο σώμα αν δεν επιληφθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να επιληφθείκαι όλοι οι αστυνομικοί οι επίορκοι να οδηγηθούν στα κελιά, δίπλα στον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη και τον Λαγό», απάντησε ο Καμπαγιάννης.

«Μέσα στην ΕΛΑΣ υπάρχει κι η αστυνομικός που τίμησε τον όρκο της, το εθνόσημο που φοράει, αλλά κι οι αστυνομικοί που επέτρεψαν μέσα στη ΓΑΔΑ, το τονίζω στη ΓΑΔΑ, το ψάρι βρομάει από το κεφάλι, οι δράστες να βγάλουν την μπλούζα – το στοιχείο για να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέως άσπηλοι με τα λευκά μπλουζάκια τα σιδερωμένα που τους είχαν δώσει. Η κάθαρση θα γίνει με το να πάνε αστυνομικοί επίορκοι φυλακή» πρόσθεσε, απαντώντας ξεκάθαρα «όχι» στο ερώτημα αν έχει γίνει κάθαρση της αστυνομίας.