Ο εκλέκτορας Κεν Κουτσινέλι, που έχει επίσης ταχθεί κατά του Τραμπ, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι χρειάστηκε να συνοδεύσει τη σύζυγο του Κρουζ, Χέιντι, κατά την έξοδό της από το στάδιο, όπου διεξάγεται το κεντρικό συνέδριο του κόμματος, μετά από ανησυχίες για την προσωπική της ασφάλεια.

Ο Κρουζ από την πλευρά του, που ήρθε δεύτερος στον προεκλογικό αγώνα των Ρεπουμπλικάνων για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έδωσε επίσημα την υποστήριξή του στην προεδρική υποψηφιότητα του Τραμπ, ενώ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Τραμπ μόνο μια φορά στη διάρκεια της ομιλίας του.

Οι οπαδοί του Τραμπ φώναζαν επανειλημμένα «Θέλουμε τον Τραμπ».


Τραμπ: Δεν τήρησε την υπόσχεση ο Κρουζ

Ο Τραμπ, από την πλευρά του, αντιδρώντας στη στάση που κράτησε ο Κρουζ δήλωσε ότι ο γερουσιαστής δεν τήρησε την υπόσχεσή του να υποστηρίξει την επιλογή του κόμματος, για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ έγραψε: «Ουάου, ο Τεντ Κρουζ αποδοκιμάστηκε από το στάδιο, δεν τήρησε την υπόσχεση! Είδα τον λόγο του δύο ώρες νωρίτερα, αλλά τον άφησα να μιλήσει ούτως ή άλλως. Δεν έγινε και κάτι!».