Η Μ. Παπασπύρου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι οι αρμόδιοι επιθεωρητές εντόπισαν σε «κρύπτη» πολύ σημαντικά ευρήματα για το ΚΕΕΛΠΝΟ, που θα βοηθήσουν να συμπληρωθούν τα πορίσματα για την υπόθεση του Κέντρου. «Τα ευρυματα είναι πολύ σημαντικά και θα βοηθήσουν να συμπληρωθούν τα πορίσματα αφού πρώτα αξιολογηθούν από τους αρμόδιους επιθεωρητές. Τα παραστατικά αυτά έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους και όχι σε κρύπτη», ανέφερε η Μ. Παπασπύρου.

Έδωσε «συγχαρητήρια στους επιθεωρητές του μικτού κλιμακίου που με υπομονή και θάρρος ανακάλυψαν όσα ανακάλυψαν», υπογραμμίζοντας ότι στο παρελθόν είχε αναφερθεί η απουσία σημαντικών εγγράφων,  ενώ πρόσθεσε ότι «η ζημιά είναι πολύ μεγάλη αλλά συνέχεια βγαίνουν καινούργια στοιχεία και δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί».

Στο μεταξύ, αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα για τα σκάνδαλά στον χώρο της Υγείας. Το πόρισμα της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής δόθηκε ρο ημερών στους εισηγητές των κομμάτων, με τον  Σπύρο Λάππα να δηλώνει ότι «το πόρισμα θα εξατομικεύει το σύνολο των ευθυνών πάντων. Θα περιγράψουμε όλα τα στοιχεία που πληρούν παθογένειες ποινικού χαρακτήρα».

Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,  Αντώνης Μπαλωμενάκης, ανέφερε ότι το πόρισμα θα δοθεί στη δημοσιότητα τμηματικά σε τέσσερα μέρη,  λέγοντας ότι «κατά σειρά θα δοθούν τα πορίσματα για “Ερρίκος Ντυνάν”, αρθροσκοπήσεις, ΚΕΕΛΠΝΟ και φάρμακο».