Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων του συμπολιτευόμενου Τύπου, ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΕΡΤ. Ο πρώην δημοσιογράφος της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ, ανέλαβε το 2017 τη θέση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη θέση του Κ. Ζούλα στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να λάβει ο Δημήτρης Τσιόδρας, προβεβλημένο στέλεχος και πρώην βουλευτής του Ποταμιού, επίσης πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ,

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΡΤ αναμένεται να λάβει ο Γιώργος Γαμβρίτσιος, που το 2010 είχε οριστεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου ως Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, θέση από την οποία παραιτήθηκε έξι μήνες αργότερα.

Ακόμα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ. Γαμβρίτσιος έχει περάσει από διευθυντικές θέσεις στο Mega Channel, τη Nova και τον ΟΤΕ TV, ενώ παλαιότερα φέρεται να εργάστηκε στο δίκτυο CBS στη Νέα Υόρκη, με το βιογραφικό του να αναφέρει πως εργάστηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, παρότι συμφωνούν όλα τα δημοσιεύματα στα πρόσωπα και τις συνοδευτικές πληροφορίες, επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμη. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κύρτσο, να χαιρετίσει τις εν λόγω επιλογές: