Η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει στα ψηφοδέλτια της στο Χαλάνδρι ως δημοτικό σύμβουλο τον Νίκο Μουζάκη, που στις ευρωεκλογές του 2014 είχε κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον σχηματισμό του βουλευτή της  εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Παναγιώταρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVXS, που επικαλείται πηγές του Documento.gr, ο Νίκος Μουζάκης που είναι από το 2018, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης (ΝΟΔΕ) της ΝΔ στο Χαλάνδρι, είναι γνωστός στην περιοχή, καθώς είχε κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή και το ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου το 2014.

Στη ΝΔ εντάχθηκε το 2016 και λίγο αργότερα αναρριχήθηκε στη θέση του τοπικού γραμματέα Χαλανδρίου. Όπως επισημαίνεται, ο ίδιος παρουσιάστηκε και ως εκπρόσωπος της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρέλαση της 25 Μαρτίου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, εναντίον της ΝΔ, αλλά και του δημάρχου Σίμου Ρούσσου. «Γιατί δεν καταγγέλλουν την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας που επέλεξε να εκπροσωπηθεί στην εορταστική εκδήλωση από τον τοπικό γραμματέα της, με χρυσαυγίτικο παρελθόν;», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος.