«Τα λαγωνικά του Χρυσοχοΐδη μυρίστηκαν «εστία ανομίας» στην αφισοκόλληση μπροστά στην επέτειο του Πολυτεχνείου» τονίζει στην καταγγελία του το ΣΕΚ και προσθέτει ότι  «είναι οι ίδιες δυνάμεις του «νόμου και της τάξης» που επί χρόνια κάλυπταν την δράση των μαχαιροβγαλτών νεοναζί της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του Πειραιά με αποκορύφωμα την παρουσία τους στο τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε τις προκλητικές προσαγωγές μελών του ΣΕΚ στο Κερατσίνι μετά από παρέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ. Τα λαγωνικά του Χρυσοχοΐδη μυρίστηκαν «εστία ανομίας» στην αφισοκόλληση μπροστά στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Είναι οι ίδιες δυνάμεις του «νόμου και της τάξης» που επί χρόνια κάλυπταν την δράση των μαχαιροβγαλτών νεοναζί της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του Πειραιά με αποκορύφωμα την παρουσία τους στο τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Είναι γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει με την τρομοκρατία, την επίθεση στο πανεπιστημιακό άσυλο, το δικαίωμα στη διαδήλωση και τον συνδικαλισμό, θα σταματήσει το κίνημα που φουντώνει στους εργατικούς χώρους ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις, και στα πανεπιστήμια ενάντια στα μέτρα Κεραμέως.

Εδώ και τρεις ώρες κρατούνται δήθεν για εξακρίβωση, με τον ένα εκ των δύο να έχει σοβαρή ασθένεια.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο αγωνιστών.
Να μπει τέλος στις επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ στις γειτονιές.