O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:30 υποχωρεί στις 615,01 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,98%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 31,85 εκατ. ευρώ. Yψηλότερη τιμή κατέγραψε στις 624,21 μονάδες (+ 0,50%).
 
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,42%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,52%. 
 
Πτωτική είναι η κίνηση και στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παρά την αρχική άνοδο των δεικτών, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη Stoxx Europe 600 να καταγράφει κέρδη 0,3%.
 
Με άνοδο κατά 0,19% στις 6.104 μονάδες διαπραγματεύεται ο δείκτης FTSE-100στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.
 
Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης Dax υποχωρεί κατά 0,14% στις 10.261 μονάδες, ενώ στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40  σημειώνει πτώση 0,14% στις 4.514 μονάδες.
 
Με πτώση έκλεισαν και σήμερα τα κινεζικά χρηματιστήρια, παρά τις παρεμβάσεις που έκαναν οι Αρχές της χώρας για να σταθεροποιήσουν τις αγορές, μετά τις χθεσινές απώλειες 7% και τη διακοπή της συνεδρίασης.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο σύνθετος δείκτης του Χρηματιστηρίου της Σαγκάης έκλεισε με πτώση 0,3% μετά από μία συνεδρίαση μεγάλων διακυμάνσεων, με τον δείκτη να σημειώνει ενδοσυνεδριακά απώλειες έως 3,2% και κέρδη έως 1%. 
 
Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei έκλεισε με απώλειες 0,4% και ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ με απώλειες 0,7%, ενώ μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε ο δείκτης S&P/ASX 200 του Χρηματιστηρίου της Αυστραλίας (-1,6%).
 
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, κινεζικά κρατικά ταμεία αγόραζαν σήμερα μετοχές για να στηρίξουν τα χρηματιστήρια και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της χώρας έστειλε το μήνυμα ότι η απαγόρευση πώλησης μετοχών από μεγάλους επενδυτές θα διατηρηθεί και μετά την προγραμματισμένη λήξη της αυτή την εβδομάδα. 
 
Η κινεζική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από τα Χρηματιστήρια να ανακοινώσουν στις εισηγμένες εταιρείες ότι η απαγόρευση πωλήσεων από τους μεγάλους μετόχους τους θα ισχύει και μετά τις 8 Ιανουαρίου, ανέφεραν οι πηγές.