Όπως αναφέρει σε δήλωση της η Μ. Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος της ΝΔ ακολουθεί παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει ευθύνη για τα όσα δεινά έχουν βρει τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια από τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

«Θαύμα! Θαύμα! Επειδή ο κ. Μεϊμαράκης είναι νέος – έστω και μεταβατικός – πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία, έχει παραδόξως την εντύπωση πως είναι εντελώς νέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφορες κοινωνικές τάξεις και θεωρεί πως την ευθύνη γι’ αυτά φέρει η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ ακολουθώντας την παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου… “ανακάλυψε” αίφνης τις καθυστερήσεις στα έργα που χρηματοδοτούνται από τοΕΣΠΑ, τα οποία όμως είχαν βαλτώσει όλα τα προηγούμενα τρία – τέσσερα χρόνια, όπως… “ανακάλυψε” μόλις τώρα τα προβλήματα των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα κόκκινα δάνεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η κ. Χρυσοβελώνη πρόσθεσε για τον  κ. Μεϊμαράκη ότι «δεν τον βοηθά η μνήμη του να θυμηθεί πως τα προβλήματα αυτών των κοινωνικών ομάδων διογκώθηκαν εξαιτίας των σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η Ν.Δ. όταν κυβερνούσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ή όπως όλα δείχνουν, περισσεύει η υποκρισία απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και τα προβλήματά τους».

Τέλος, εκτίμησε πως στις επικείμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στην φτωχοποίηση και θα στηρίξει «τις πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και το πατριωτικό κίνημα των ΑΝΕΛ».