Το πτώμα του άτυχου άντρα βρέθηκε στον αύλειο χώρο, όπου μαζί με άλλα άτομα είχαν βρει καταφύγιο στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.
 
Ο πολυτραυματίας βουλγαρικής υπηκοότητας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με εκτεταμένα εγκαύματα -στο 90% του σώματός του- και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην ομάδα εντατικής θεραπείας.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλα δύο άτομα, πιθανώς ελαφρά τραυματισμένα, βγήκαν από το κτήριο όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  
 
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο, συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και εγκλωβισμένοι στο κτίριο. Τα θύματα είναι βουλγαρικής καταγωγής.
 
 

Έκοβαν σίδερα;
 

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκρήξεις, αφού στον χώρο βρέθηκαν φιάλες προπανίου και υγραερίου, ενώ κατέπεσε η σκεπή του κτηρίου.
 
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με τις φλόγες και έσβησαν τη φωτιά.
 
Εικάζεται ότι τα θύματα είχαν πάει στο παλιό εργοστάσιο προκειμένου να κόψουν σίδερα που στη συνεχεία θα πωλούσαν, αλλά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε η φωτιά η οποία μεταδόθηκε άμεσα στα εύφλεκτα υλικά που βρισκόταν εντός του κτιρίου.