Το βίντεο, σκηνοθεσίας Majed Alesa, ξεκινάει με ένα παιδί να κάθεται στο τιμόνι του οδηγού, ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται για κάποια γυναίκα, ενώ πρωταγωνιστούν τρεις γυναίκες που κάτω από την μπούργκα τους, φορούν χρωματιστά ρούχα. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Youtube την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, και το έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 2 εκατ. χρήστες.
 
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το AJ+, στους στίχους του τραγουδιού αναφέρουν «μακάρι να εξαφανιστούν όλοι οι άνδρες από τη γη, μας δημιουργούν ψυχολογική αρρώστια», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «διάολε, κανένας από αυτούς δεν είναι λογικός». Ακόμα ένα απολαυστικό σημείο του βίντεο, είναι εκείνο στο οποίο, παραπέμποντας στην ανδρική κηδεμονία (Male Guardianship) την οποία ξορκίζουν, εμφανίζεται κάποιος με τη μάσκα του Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ως γνωστόν, οι γυναίκες στη Σ. Αραβία δεν έχουν δικαίωμα να οδηγήσουν αυτοκίνητο, να ταξιδεύουν, να παντρεύονται, να λαμβάνουν υγειονομική περίθαλψη ή να εργάζονται, χωρίς να έχουν την άδεια του άνδρα που θεωρείται υπεύθυνος για εκείνες.
 
Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία ζητούν εδώ και πολλά χρόνια να αποκτήσουν βασικά δικαιώματα που το καθεστώς τους στερεί, και δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματά τους, διεκδικώντας να μπει τέλος στην ανδρική κηδεμονία.