Περισσότερα από 3.000 άτομα σε μία ημέρα έλεγξαν την περασμένη Πέμπτη αστυνομικές δυνάμεις με περιπολικά, ομάδες ΔΙΑΣ και ομάδες Ζ στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να ανακοινώνει την προσαγωγή περισσότερων από 800 ατόμων, με τα 171 εξ αυτών να συλλαμβάνονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την περασμένη Πέμπτη, προχώρησαν σε ελέγχους σε 3.188 άτομα και 1.893 καταστήματα, προχωρώντας στην προσαγωγή 827 ατόμων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τα παραπάνω, τα 171 άτομα τελικά συνελήφθησαν και σχηματίστηκαν δικογραφίες για σειρά αδικημάτων όπως παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα. Μάλιστα, κατά τις αρχές, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και καπνικά προϊόντα.

Ακόμα, βεβαιώθηκαν 96 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ενώ βρέθηκαν 14 κλεμμένα οχήματα.