Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη κρίση εμπορίου ηρωίνης που αντιμετωπίζει η πόλη του, ο σερίφης Πέιτον Γκρίνελ ανέλαβε την πρωτοβουλία με σκοπό να εκφοβίσει όσους την εμπορεύονται στην περιοχή. Στο βίντεο εμφανίζεται μαζί με άνδρες της υπηρεσίας, σε πλήρη εξάρτηση και με μαύρες μάσκες και γυαλιά ηλίου. 
 
«Μυστικοί πράκτορές μας έχουν ήδη αγοράσει ηρωίνη από πολλούς από εσάς, απλώς περιμένουμε τα εντάλματα σύλληψής σας να ολοκληρωθούν» δηλώνει προς τους εμπόρους ναρκωτικών ο σερίφης. 
 
«Εάν οι πράκτορές μας μπορούν να δείξουν τη συνάρτηση της σχέσης ανάμεσα σε εσάς, τους εμπόρους του δηλητηρίου, και των ανθρώπων που πεθαίνουν από υπερβολική δόση, θα κατηγορηθείτε για φόνο» προειδοποιεί ο σερίφης, συνεχίζοντας με ένα ακόμα πιο απειλητικό μήνυμα.
 
«Απολαύστε το γεγονός πως θα πρέπει να κοιτάτε πίσω από την πλάτη σας μήπως είναι σήμερα η ημέρα που ερχόμαστε για εσάς. Απολαύστε την προσπάθεια να κοιμηθείτε απόψε, αναρωτώμενοι εάν απόψε θα είναι η νύχτα που οι ειδικές μας δυνάμεις θα ανατινάξουν την είσοδο του σπιτιού σας» καταλήγει ο σερίφης Γκρίνελ, πριν αποχωρήσει με την «ομάδα κρούσης» σε βηματισμό, τονίζοντας «ερχόμαστε για εσάς, τρέξτε».