X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Σημεία και τέρατα για την απόλυση της εκπαιδευτικού που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν αυτή την ώρα κατά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) το οποίο έχει συγκληθεί από το πρωί για να αποφασίσει τη νομιμότητα ή μη της απόλυσης της καθηγήτριας Ευφροσύνης Μπουλούτα από το Κολλέγιο Αθηνών
|
Οι συνήγοροι του Κολλεγίου Αθηνών απαίτησαν την εξαίρεση από τη συζήτηση των μελών της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) οι οποίοι έχουν ταχθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της καθηγήτριας. Υπενθυμίζεται ότι η κα Μπουλούτα συνέλαβε τον υιό του Πρωθυπουργού να αντιγράφει και λίγες ημέρες μετά απολύθηκε.
 
ΤΟ ΚΥΣΔΕ παρότι αρνήθηκε αρχικά να συνεδριάσει για την περίπτωση της εκπαιδευτικού, υποχρεώθηκε τελικά να το πράξει έπειτα από σχετική απόφαση – εντολή δικαστηρίου στο οποίο είχε προσφύγει η καθηγήτρια.
 
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, «η πλευρά του Κολεγίου αποτελείται από τέσσερις νομικούς, γεγονός πρωτοφανές σε συνεδρίαση εκπαιδευτικού υπηρεσιακού συμβουλίου και αποδεικνύει τα όσα ισχυρίζεται η Ομοσπονδία, ότι δηλαδή η συγκεκριμένη υπόθεση για τη συγκεκριμένη επιχειρηματική ομάδα δεν είναι απλώς ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με μια εργαζόμενη που τέθηκε σε διένεξη με τον εργοδότη της, αλλά μια αφορμή για το ευρύτερο ξήλωμα, όχι μόνο της νομοθεσίας που διέπει την ιδιωτική εκπαίδευση και εκπορεύεται από το Σύνταγμα, αλλά και των αντιπροσωπευτικών θεσμών της ελληνικής εκπαίδευσης».
 
Στη συνεδρίαση προσήλθε η νομική εκπρόσωπος της εκπαιδευτικού, Κάτια Λαϊνά, η οποία κατέθεσε υπόμνημα-καταπέλτη και ανέπτυξε τις θέσεις της πλευράς της Ευφροσύνης Μπουλούτα.
 
Ο εκ των συνηγόρων του Κολλεγίου Θεόδωρος Χοϊδάς από την πλευρά του εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της ΟΙΕΛΕ με , βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ όπως καταγγέλλεται από την Ομοσπονδία αποκάλεσε τον πρόεδρό της απαξιωτικά «ο κύριος με το μαύρο πουκάμισο». Εν συνεχεία, κατατέθηκε από την πλευρά του Κολλεγίου υπόμνημα με το οποίο ζητείται: Να εξαιρεθούν από το Συμβούλιο τα αιρετά μέλη της ΟΙΕΛΕ. Να μην εκπροσωπείται γενικά η ΟΙΕΛΕ στα υπηρεσιακά συμβούλια. Να μην λάβει το Συμβούλιο αποφάσεις, διότι ισχύει η εγκύκλιος 6/2012, επομένως οι απολύσεις είναι ελεύθερες. Σημειωτέον ότι η εφαρμογή της εν λόγω εγκυκλίου έχει ανασταλεί από το ΣτΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ και εδώ


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις