Κατά την υποδοχή των μελών του Palestine Convoy, μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, θα λάβει χώρα μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης.
Θα ακολουθήσει:
- Στις 19:00, συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Καμάρα.
- Στις 20:30, ενημερωτική εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Κομβόι ενάντια στη σιωπή» στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Σχολείο.
Το κομβόι περνάει από την Ελλάδα ως μέρος του ταξιδιού του προς την Κωνσταντινούπολη, όπου οι συμμετέχοντες/ουσες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο θα συγκεντρωθούν προτού προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της διεθνιστικής αποστολής.
Η πρωτοβουλία στοχεύει στην ανάδειξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό και στην έκκληση για σεβασμό του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.
Πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες καλούν όλες και όλους που πιστεύουν στην ειρήνη, την αλληλεγγύη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια να καλωσορίσουν το κομβόι και να στηρίξουν αυτό το ταξίδι διεθνιστικής αλληλεγγύης.