Το Τhe Press Project βρέθηκε στον Λίβανο το φθινόπωρο του 2019, για να καλύψει την εξέγερση ενός αγωνιστή λαού, η οποία χαρακτηρίστηκε «η Δοξαστική Στιγμή του Λιβάνου». Ζητάμε τη βοήθειά σας για να σταθούμε δίπλα τους και στη σημερινή τραγική συγκυρία, να μπορέσουμε να μεταφέρουμε κλίμα και ειδήσεις από πρώτο χέρι. Η Λαμπρινή Θωμά έχει ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα της. Ελπίζει να αναχωρήσει στις 11πμ αύριο, Πέμπτη. Ζητάμε τη βοήθειά σας για να τη στείλουμε στη Βηρυττό.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 281 ευρώ και το κόστος του ξενοδοχείου 120 ευρώ. Οι μεταφορές εκεί υπολογίζεται ότι θα έχουν ένα κόστος γύρω στα 100 ευρώ, καθώς πρέπει να νοικιαστεί μηχανάκι – οι δρόμοι είναι σκεπασμένοι από τα συντρίμμια.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα προηγούμενα ρεπορτάζ της Λαμπρινής Θωμά από τη Συρία, τον Λίβανο , την Καταλωνία και το Ιράν, όπου ήταν η μοναδική Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Το TPP μπορεί να κάνει τα πάντα. Με μια μικρή συνεισφορά (ή και μεγάλη!), μπορούμε να έχουμε τη δεύτερη δική μας αποστολή στον Λίβανο, για συνεντεύξεις με τους ανθρώπους της περιοχής και με θεσμικούς παράγοντες.

Στέλνετε τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας ή στο PayPal όπως γνωρίζετε από την πλατφόρμα μας, με την ένδειξη “Λαμπρινή_Αποστολή”.