Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού προς τη Σαουδική Αραβία στη Βουλή, που, ωστόσο διαψεύδονται και από τη Βουλή και το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Πάνος Καμμένος απέστειλε επιστολή προς την εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος -Εγκλημάτων Διαφθοράς Αθηνών.
 
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή, στην οποία ο Π. Καμμένος αναφέρει τα εξής:
 
«Δια του Τύπου ενημερώνομαι ότι χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόοδο της υπόθεσης πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, φέρεται να απαντήσατε ότι η υπόθεση αυτή θα αποσταλεί στην Βουλή ή κατά άλλους την έχετε ήδη στείλει στην Βουλή, γεγονός που διαψεύδει και η Βουλή και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
 
Επειδή καλώς γνωρίζετε ότι α) εγώ ζήτησα την διερεύνηση της υπόθεσης δια της στρατιωτικής δικαιοσύνης και της Ομάδας Εσωτερικών Υποθέσεων με άμεση κοινοποίηση όλων των στοιχείων προς εσάς και β) διότι αυτή η «πώληση» ουδέποτε έγινε, με ευθύνη άλλων και πάντως όχι του ΥΕΘΑ.
 
Για τους λόγους αυτούς ζητώ, όπως από το Νόμο περί ευθύνης υπουργών δικαιούμαι: α) την μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς και β) τη συνέχιση της διεξαγωγής από Εσάς της εν λόγω έρευνας και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι βρίσκομαι στην διάθεσή. Σας να καταθέσω ως απλός Έλλην πολίτης για να διευκολύνω την έρευνά σας, ώστε αυτή να προχωρήσει άμεσα».