Ένα «ρεπορτάζ» σχετικά με το «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καταλήγοντας στο πόρισμα ότι αυτός βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα».

Παρόλα αυτά όμως, το «τίποτα», όπως το ίδιο το δελτίο παρουσιάζει, είναι μία καταγγελία, που δημοσιεύτηκε σε ρεπορτάζ του 2020mag, αλλά δεν έχει κατατεθεί στον εισαγγελέα, αλλά και μία μήνυση 15χρονου τότε αγοριού για βιασμό, που όπως ενημερώνει ο σταθμός «παραγράφεται λόγω παραέλευσης των απαιτούμενων ετών».

Εντύπωση προκαλεί το «πόρισμα» του σταθμού ότι «σύμφωνα με ασφαλείς πληροροφίες, ακόμα και να την εξέταζαν οι αρχές, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου». Το πώς φτάνει το «ρεπορτάζ» σε αυτό το συμπέρασμα, που θα προέκυπτε μετά από ανακρίσεις και τη σχετική έρευνα των αρχών, ώστε να απαοδοθούν οι κατηγορίες, παραμένει άγνωστο. «Νομικά οι καταγγελίες μέχρι αυτήν τη στιγμή κατά του σκηνοθέτη πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι ηθικό».

«Όσον αφορά τον Δ.Λιγνάδη» συνεχίζει το «ρεπορτάζ», κάνοντας έναν διαχωρισμό μεταξύ «γνωστού σκηνοθέτη» και Λιγνάδη, «οι καταγγελίες για συμμετοχή σε κύκλωμα ανηλίκων, φαίνεται να μην στέκουν», υποστηρίζεται, την ώρα που η λεζάντα κάτω υποστηρίζει ότι παρουσιάζεται η «αλήθεια πίσω από τις καταγγελίες». Στη συνέχεια, το «φαίνεται να μην στέκουν», φαίνεται ότι βασίζεται στην άποψη του συνηγόρου του, που υποστηρίζει ότι «ουδέποτε ο Δ.Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές και ουδέποτα οι αρχές έκριναν ότι η καταγγελία ήταν σοβαρή».

Ακολουθεί η αναφορά σε «fake news» ότι διέφυγε στο εξωτερικό, όπως επίσης και η αναφορά σε αφίσα που τοιχοκόλλησαν «αναρχικές ομάδες στο κέντρο της Αθήνας», με σχόλιο του συνηγόρου τού ότι «είναι απότοκο του συκοφαντικού κλίματος των τελευταίων ημερών».