Στον φόβο του Μητσοτάκη εντοπίζει ο Παπαδημούλης την άρνησή του για debate

Επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή την άρνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιμετωπίσει σε απευθείας διάλογο τον Αλέξη Τσίπρα. Στην «αναξιοπιστία όλων των δεσμεύσεών του» αλλά και στον φόβο του Κ. Μητσοτάκη εντοπίζει με ανάρτησή του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την άρνηση για debate από την μεριά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Aris Oikonomou/SOOC
|

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ότι «ο Κ. Μητσοτάκης  αθετεί όσα έλεγε πριν 1 μήνα για απευθείας διάλογο με τον Α. Τσίπρα. Αρνείται αυτό που έγινε το 2009, μεταξύ Κ. Καραμανλή κ. Γ. Παπανδρέου και το 2015, μεταξύ Α. Τσίπρα και Β. Μεϊμαράκη. Τα «είπα-ξείπα», δείχνουν την αναξιοπιστία όλων των δεσμεύσεών του. Αλλά και ότι φοβάται!».


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις