Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδει η ελληνική Δικαιοσύνη σχετικά με την οργάνωση «ΕΑ». Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση

Ομάδα αντιεξουσιαστών φώναξε συνθήματα και πέταξε φυλλάδια στον διάδρομο, έξω από τα γραφεία, ζητώντας την απελευθέρωση των αναρχικών Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη, που απολογούνται σήμερα σε ειδικό εφέτη ανακριτή με την κατηγορία της συμμετοχής τους στον Επαναστατικό Αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σακκάς και Σεϊσίδης καταδικάστηκαν τον Αύγουστο από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σε ποινή φυλάκισης 33 μηνών και 32 μηνών κατά συγχώνευση αντίστοιχα. Οι κατηγορίες για τις οποίες καταδικάστηκαν είναι αυτές της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας ( αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.