Η Κατερίνα Τασσοπούλου κατέθεσε μήνυση στον Α. Μπέο το βράδυ της Τετάρτης, μετά από υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της ίδιας μέρας. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον (σε αργία) δήμαρχο του Βόλου από το βράδυ, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης στο δημαρχείο της πόλης.

Για «δημοσιογραφικά σκουπίδια» κάνει λόγο ο Μπέος

Σε γραπτή του δήλωση ο Α. Μπέος, αναφέρει ότι μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και μίλησε γα «δημοσιογραφικά σκουπίδια» που παίζουν ρόλο στα τραγικά αδιέξοδα του τόπου.

«Μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι. Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».