Στο βίντεο από το 2008, το οποίο απεικονίζει τον τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ, φαίνεται ο Άδωνης Γεωργιάδης να κατηγορεί τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι πούλησε την Μακεδονία.
 
«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι ‘’ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία’’;» αναφέρει το Μαξιμου 
«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικό» καταλήγει.


 

Είχε προηγηθεί μάλιστα κι άλλη αντιπαράθεση μεταξύ Μαξίμου – ΝΔ ια το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
 
Στο βίντεο περιλαμβάνονται δηλώσεις του αρχηγού των ΑΝΕΛ, ο οποίος τονίζει πως «δεν υποχωρούμε στον ελληνικό όρο Μακεδονία. Και βεβαίως ο ελληνικός όρος Μακεδονία είναι και το “New Μακεδονία”, και το “Upper Μακεδονία”, και το “Κάτω Μακεδονία”, και στο “πλάι Μακεδονία”». 
 
«Τις έκαναν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον – εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας – είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Απάντηση Γεωργιάδη

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου.
 
«Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο ΑΠΕ ο Αδ. Γεωργιάδης.