Ο υπ. Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων παρέδωσε προς διαβούλευση σχέδιο οργανογράμματος το οποίο φέρεται να βρίσκεται εντός κοινά αποδεκτών πλαισίων ενώ ταυτόχρονα διαβεβαίωσε την ΟΣΥΠΑ πως βρίσκεται στο πλευρό της όσον αφορά τον στόχο για την παραμονή των 25 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στην ΥΠΑ, λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται για έναν στόχο «κοινό».

Εν τω μεταξύ προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για την επόμενη εβδομάδα και στην οποία θα παρευρίσκεται και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεαδάκης αλλά και ο Δ. Σύμβουλος της Aegean, Ευτύχης Βασιλάκη, προκειμένου όπως αναφέρθηκε «να συμφωνηθεί η κοινή γραμμή και οι ενέργειες που θα επιφέρουν εργασιακή ειρήνη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ελληνικού τουρισμού».

«Θέλουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Υπουργός θα συνεχίσει τον ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με την Ομοσπονδία ώστε να μη μας διαψεύσει, σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της Δημόσιας ΥΠΑ και την επανένταξη σε αυτήν των 23 κρατικών αεροδρομίων, για το καλό της χώρας και της εθνικής οικονομίας και μόνο», αναφέρει η ΟΣΥΠΑ σε σχετική ανακοίνωσή της.