Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ότι ουδέποτε υποστήριξε πως έχει διαφημίσει χειρόγραφα του Ιησού Χριστού. Δεν το παίρνω πίσω, εννοώντας ότι με τη λέξη χειρόγραφο εννοώ επιστολή, περγαμηνή που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Αγίου Όρος, όχι ότι την έγραψε ο Ιησούς.

Ως ιστορικός αρχαιολόγος λέω πως πρέπει να πάτε στη Μονή Διονυσίου και να δείτε αν υπάρχουν αυτά τα χειρόγραφα. Είναι χειρόγραφα της Μονής Διονυσίου στο Άγιο Όρος, χειρόγραφο δε σημαίνει πως το έγραψα εγώ ο ίδιος. Ως δημοσιογράφος πήγα στη βιβλιοθήκη εκεί, είδα τα χειρόγραφα αυτά μπροστά μου, δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος. Χειρόγραφα είναι οι περγαμηνές. Δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος ο Ιησούς, οι ημιμαθείς το πιστεύουν αυτό, όποιος τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση και πίστευε κάτι τέτοιο, είναι ημιμαθής».

Ωστόσο, σε παλιότερη τηλεοπτική του εκπομπή δήλωσε νε ότι έχει στην κατοχή του «επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος, θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολή του ίδιου του Θεού μας».