«Επειδή είμαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» φέρεται να είπε η 22χρονη πριν την αιματηρή επίθεση, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της.

Οι τρεις κοπέλες- οι δύο αλβανικής καταγωγής 20 και 21 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα 20 ετών- έφεραν τραύματα από μαχαίρι στα χέρια.

Στις τρεις κοπέλες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η 22χρονη κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της, ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν στη σχολική αίθουσα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και σημειώσεις.

Συνδρομή ψυχολόγου

Ο διευθυντής της σχολής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, Σπύρος Γισδάκης, είπε στον ΑΝΤ1 ότι πριν από περίπου ένα χρόνο «είχε δημιουργηθεί ξανά θέμα» ανάμεσα στην 22χρονη και μία από τις συμμαθήτριες που τραυμάτισε χτες.

Τότε είχε ζητηθεί η συνδρομή κοινωνικής λειτουργού και ψυχολόγου, οι οποίες είχαν επαφές τόσο με την 22χρονη όσο και με άλλους συμμαθητές της, αλλά και με τους γονείς των παιδιών.

Ο διευθυντής της σχολής, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί το γραφείο του η 22χρονη και είχε παραπονεθεί ότι «την πειράζουν».

«Ανέβηκα πάνω με την υποδιευθυντή, πήρα τα παιδιά έξω και μιλήσαμε» σημείωσε ο κ. Γισδάκης, ο οποίος χαρακτήρισε «μη αναστρέψιμο» το κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην 22χρονη και τις συμμαθήτριές της, ενώ γι’ αυτόν τον λόγο είχε ζητήσει και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για την 22χρονη, όπως τόνισε.