Άγρια χόρτα, μανιτάρια, τυριά μικρών παραγωγών, τοπικά κρέατα, ψαρικά, κρεμμύδια, σκόρδα, όσπρια, βότανα... Το NOMA είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, ψηφισμένο από 800 κριτές και σεφ. Έχει μόλις 12 τραπέζια και σερβίρει σκανδιναβική κουζίνα που βασίζεται στα τοπικά προϊόντα και τους εγχώριους μικρούς προμηθευτές.
Το ντοκιμαντέρ NOMA at boiling point, προβάλλεται την Τετάρτη 6/2 στις 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο και την Κυριακή 10/2 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ.
Την Τετάρτη μετά την προβολή στο Γαλλικό Ινστιτούτο θα προσφερθεί fingerfood από το σκανδιναβικό εστιατόριο της Αθήνας Safka και κρασί από το Κτήμα Λαντίδη.
Περισσότερα για το ντοκιμαντέρ εδώ.
——————-