«Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;”», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.
 
«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Αμφισβητεί τα λεγόμενα του Πανούση ο Λάμπρου
 
Εντωμεταξύ, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, τονίζει ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τη στάση του Γιάννη Πανούση και αμφισβητεί την ύπαρξη των διαλόγων που έχει καταθέσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 
 
«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ Πανούσης φτάνει στο σημείο να δίνει ανθρώπους με κυνικό τρόπο στην Εισαγγελία, καταγράφοντας διαλόγους, που δεν ξέρω πώς τους βρήκε, των οποίων και αμφισβητώ την ύπαρξη», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Λάμπρου και πρόσθεσε πως απορεί με το «γιατί δεν προχώρησε σε αυτές τις καταγγελίες τους 7 μήνες που ήταν υπουργός».
 
Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν έχουμε εργασιακή σχέση με τον Λάμπρου
 
Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η εργασιακή σχέση του Πάνου Λάμπρου με το υπουργείο υπό την ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από τις 28/8/2015. Ωστόσο, «μετέχει αμισθί σε ομάδα εργασίας που έχει ως στόχο την ανάπτυξη δομών υγείας στο σωφρονιστικό σύστημα και το έργο της οποίας ολοκληρώνεται στις 31/12/2015».