Το μέλλον

|

Αυτή τη στιγμή το ThePressProject πρέπει να παγιώσει την βιωσιμότητά του γράφοντας ακόμα 900 μέλη με μια πάγια εντολή των 5 ευρώ. Με αυτά θα εξασφαλίσουμε τη λειτουργία του TPP όπως λειτουργεί σήμερα. Δεν θα σταματήσουμε όμως εδώ.

Τα άμεσα σχέδιά μας περιλαμβάνουν την συνέχιση της παραγωγής ενός δίγλωσσου ντοκιμαντέρ για τη διαπραγμάτευση του 2015, που βασίζεται σε απόρρητο υλικό που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, αλλά και την επέκτασή των δραστηριοτήτων μας στην έρευνα, τον πολιτισμό και τη σύναψη μερικών ακόμα συνεργασιών με διεθνή ΜΜΕ.

Αν οι συνδρομητές που θα γραφτούν αυτό το μήνα ξεπεράσουν τους 1000, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα θέσουμε σε εφαρμογή είναι το σχέδιό μας για on demand εκτύπωση και αποστολή μέσω ταχυδρομείου των σημαντικότερων ρεπορτάζ και αναλύσεων του TPP. Κάθε μέλος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό τα κείμενα που θέλει να παραλάβει (ή να στείλει σε κάποιον άνθρωπο που δεν έχει εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο) ή να αφήσει την συντακτική ομάδα του TPP να επιλέξει αυτή.

Στο αφιέρωμα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τους στόχους μας. Προτάσεις που θα παρουσιάζονται μαζί με το επιχειρηματικό τους σχέδιο και με συγκεκριμένα budget. Μείνετε συνδεδεμένοι.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις