Το τουρκικό μακάμ του Μουράτ Αϋντεμίρ

Οι εκδόσεις Fagottobooks σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το τουρκικό μακάμ του Μουράτ Αϋντεμίρ» την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 19:30, στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη. Θα μιλήσουν οι Ross Daly, Χρίστος Τσιαμούλης, Γιάννης Αρβανίτης και θα ακολουθήσει μικρή μουσική εκδήλωση.
|

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο «Το τουρκικό μακάμ» του Τούρκου δεξιοτέχνη Μουράτ Αϋντεμίρ παρουσιάζει με κατανοητό τρόπο εξήντα μακάμ της κλασικής τουρκικής μουσικής παράδοσης. Τα δύο CDς που συνοδεύουν την έκδοση περιλαμβάνουν αυτοσχεδιασμούς του συγγραφέα, αλλά και συνθέσεις από το ρεπερτόριο της κλασικής τουρκικής μουσικής, τις οποίες ερμηνεύει ο ίδιος.

Φοίβου Ανωγειανάκη-Κέντρο Εθνομουσικολογίας  Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων-Πλάκα, 210-3250198


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις